وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

ممانعت پلیس باکو از برگزاری تظاهرات نیروهای مخالف

پلیس باکو عصر شنبه از تلاش نیروهای مخالف دولت ، موسوم به شورای ملی نیروهای دموکراتیک برای برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در مرکز پایتخت جمهوری آذربایجان جلوگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 19
کد خبر: ۲۵۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود  این که شهرداری باکو درخواست نیروهای مخالف دولت برای برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در  مرکز این شهر را رد کرده بود ، این نیروها  تلاش کردند امروز ( شنبه ) در یکی از میادین مرکزی باکو گردهم آیند و اعتراض خود را به فعالیت دولت ابراز کنند که با برخورد شدید پلیس روبرو شدند.

 

در جریان جلوگیری از تلاش برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز نیروهای مخالف ، 60 نفر بازداشت و به اداره پلیس منتقل شدند .

 

 بنا به این گزارش ، 42 نفر از این افراد مدتی بعد آزاد شدند و پلیس در باره 18 نفر دیگر پرونده صادر کرده است.

 

" علی کریملی " رهبر حزب غربگرای "جبهه خلق "  جمهوری آذربایجان و تنی چند از فعالان نیروهای مخالف از جمله بازداشت شدگان در جریان جلوگیری پلیس از این تظاهرات اعتراض آمیز نافرجام بودند.

 

نیروهای مخالف، دولت باکو را به ناتوانی در حل برخی مشکلات از جمله فساد اقتصادی و نیز حل مناقشه قره باغ متهم می کنند .

 

دولت باکو نیز ضمن رد این اتهامات ، این نیروها را به تلاش برای به هم زدند ثبات در جمهوری آذربایجان متهم و اعلام  کرد که از هرگونه تظاهرات غیر قانونی در این کشور با قاطعیت جلوگیری می شود .

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار